Yılmaz Kardeşler, Celal'i oyuna getirdi!

Güncelleme: 20 Haziran 2017 Salı, 11:42:47

  • 1

    Ay Yapım imzalı ‘İçerde’nin dün akşam ekrana gelen bölümünde final sahnesi nefesleri kesti. Sosyal medya mecrası Twitter’da tam üç etiketle gündeme yerleşen dizide beklenen tarihi an gerçekleşti ve Sarp, Mert’le birlikte oyuna getirdikleri Celal’e sonunda kelepçeyi taktı. 

  • 2

    Pazartesi akşamları hayatı durduran ‘İçerde’nin dün akşam yayınlanan bölümünde izleyicilerin tam 38 haftadır bekledikleri o tarihi an ekranlara geldi. Yılmaz Kardeşlerin birbirlerine kavuştuklarını öğrenen Celal, onlardan intikam almak üzere harekete geçti. 

  • 3

    Sarp ve Mert’e (Umut), Yeşim ve Mustafa’yı da katarak büyük bir oyun oynayan Celal, beklenmedik bir anda son ana kadar “içerde” kalan Yılmaz Kardeşlerin oyununa düştü. Bölümün final sahnesinde tüm suçlarını itiraf eden Celal, sonunda aklanan Sarp tarafından tutuklandı. Haluk Müdür ve ekibi ile annesi Füsun ve kardeşi Mert’in gözleri önünde Celal’i kelepçeleyen Sarp, ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu. Celal’i adalete teslim edebilmek için tam bir yıl boyunca hapis yatan Sarp, hakkın yerini bulduğu anı ilk olarak bu uğurda şehit olan Yusuf Müdür’e seslenerek kutladı.  

  • 4

    #kardeşleriçerde etiketi üzerinden bölümle ilgili yorumların yapıldığı ‘İçerde’, dün akşam iki farklı etiketle daha sosyal medyanın gündemine yerleşti. Bölümün başlamasıyla birlikte #kardeşleriçerde etiketinin zirveye yerleştiği Twitter’da izleyiciler, #davut ve #yılmazbrothers etiketleri üzerinden de yorumlarını paylaştı. 

  • 5

    Celal, Sarp ve Mert’le birlikte Davut da dün akşamın en çok konuşulan karakterlerinden biri oldu. Celal’in tutuklandığı sırada yaşananlara dışarıdan tanık olan Davut akıllarda soru işareti bırakırken, Celal’e, kardeşi Mert’le birlikte oyun oynayan Sarp’ın, “Bu gibi durumlarda ne olur biliyor musun Umut? Davut’un telefonu çalar” demesiyle Davut’un telefonunun çalması ve hattın öbür ucunda Coşkun’un olması ekran başındakilere keyifli anlar yaşattı. Bölümde Eylem’in, Mert’le ilgili gerçekleri öğrendiği anlar ise izleyicileri derinden etkiledi. 

  • 6

    Pazartesi akşamlarının zirvedeki ismi ‘İçerde’nin dün akşam ekrana gelen bölümü;  AB’de 10,31 izlenme oranı (rating), 28,10 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 9,89 izlenme oranı (rating), 26,12 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. #kardeşleriçerde etiketi ise 78.571 tweet atılırken, Twitter'ın Türkiye gündeminde 8 saat 5 dakika, dünyada ise 2 saat 15 dakika TT listesinde kaldı.

  • 7

    ‘İçerde’nin büyük finalinden ekranlara gelen ilk sahne ekran başındakileri şoke etti. Gözyaşları içinde eve gelen Eylem’in, “Umut’u aldılar. Celal aldı Umut’u” sözleri akıllarda büyük soru işareti yaratırken, “Celal öldü” diyen Barış ise büyük merak uyandırdı. 

  • 8