Show TV'de bol kahkaha var!

Güncelleme: 05 Mart 2014 Çarşamba, 09:46:22

Bu akşam Show TV'de bol kahkaha var!

Bu akşam Show TV ekranlarında kahkaha dolu dakikalar sizleri bekliyor!

 

Önce Şahan Gökbakar ile Recep İvedik 2!

 

Recep'in tek yakını, babaannesidir. Babaannesi Recep'in yaşadığı sarhoş, aylak ve avare hayatı bırakıp iş bulmasını, evlenmesini ve saygınlık kazanmasını ister. Recep babannesinin istekleri için harıl harıl kendisine iş aramaktadır. Recep İvedik her işe gider, gittiği işlerde de ortalığı birbirine katar. Kuzeni Hakan'ın yakın çevresi çok geniş olduğu için sahip olduğu iş yerinde ona yeni bir iş verir. Torpilli Recep, bir yandan işyerinde terör estirirken, bir yandan da işi öğrenecektir...

 

RECEP İVEDİK 2, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

 

Hemen ardından Güldür Güldür Show ile kahkaha tufanı devam ediyor!

 

Özge Borak sadece iyi haberler vermek için Güldür Güldür Show'a gelirse neler olur? Gezegenlerin sıralaması yüzünden insanların sadece mutlu olduğu ve iyi haberler aldığı bir haber bülteni olur mu?

 

Oynadığı takıma yabancı bir forvet transferiyle takımdan atılan Bilal, İbrahim ve onu karşılamaya gelen taraftarları rehin alırsa neler yaşanır?

Olaya anında müdahale eden Halkman Bilal'i vazgeçirebilecek mi? Bilal'i yeni bir takıma transfer etmesi için Halkman tarafından yardımı istenen Yılmaz Vural, Bilal'in derdine çare olabilecek mi?

 

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW, bu akşam saat 22.15’te Show TV’de!