• Anasayfa /
  • 'Sırrımız samimiyet ve tecrübe'

'Sırrımız samimiyet ve tecrübe'

Güncelleme: 28 Şubat 2017 Salı, 15:29:30

Güldür Güldür Show’un başarılı oyuncuları İrem Sak, Burak Topaloğlu ve Korhan Herduranprogramının başarısının sırrını şöyle özetliyor: “Sırrımız samimiyet ve te

SHOW TV ekranında dördüncü sezonuna giren ve geçtiğimiz haftadan itibaren canlı yayınla ekrana gelmeye başlayan ‘Güldür Güldür Show’un başarılı oyuncuları İrem Sak, Burak Topaloğlu ve Korhan Herduran HT Magazin’in sorularını cevapladı. Üçlü, fenomen mizah programının başarısının sırrını şöyle özetliyor: “Sırrımız samimiyet ve tecrübe.”

 

'Canlı yayının bize iyi geleceğini biliyordum'

Uzun zamandır süren başarılı bir işte bulunmak size ne hissettiriyor?

Demo çekiminde bulunduğum, her şeye başından itibaren şahit olduğum bir proje bu. Her sene daha da başarılı oldu. Kadro genişledikçe başarı büyüdü, renk geldi. En son değişiklik olarak da canlı yayına geçtik. Bu da yeni başarımız oldu. Bir parçası olduğum için çok mutluyum.

‘Güldür Güldür Show’un başarısının sırrı sizce nedir?

Samimiyet ve tecrübe. Gerçekten ekip çok samimi ve tecrübeli. Seyircinin de istediği bu. Skeçlerimiz çok güzel, oyuncu kadrosu çok renkli. Bir eğlence programı olarak insanlara sunduğumuz şeyden öncelikle biz çok memnunuz, sonra da seyirci.

Geçtiğimiz hafta canlı yayınla ekrana geldiniz. Neler hissettiniz? Sonrasında nasıl yorumlar aldınız?

Ben ne yaptığını ve neden yaptığını bilen bir oyuncuyum. Canlı yayının bize iyi geleceğini de biliyordum. Yorum olarak internetten bir şeyler okumadım. O gün salonda olan seyirciyle iyi olan iletişimim beni yeterince mutlu etti. Sokakta karşılaştığım insanlardan henüz olumsuz bir eleştiri de duymadım.

Canlı yayında sizi en çok zorlayan kısım ne oldu?

Daha iyi ezberle çıktım sahneye. Metne daha hâkim olarak. Zorlandığım bir nokta olmadı.

Ömür boyu ‘Güldür Güldür Show’a devam eder misiniz?

80-90 yaşına geldiğimde ezberim hâlâ iyi olursa neden olmasın?

'Şampiyonlar Ligi gibiyiz'

Fenomen programın en yeni üyesisiniz. Ekibe nasıl dahil oldunuz?

‘Güldür Güldür Show’ şu an Türkiye’nin en kıymetli komedi programlarının başında geliyor. Bana nasip olduğu için şanslı hissediyorum. Tatile hazırlanırken menajerim “Güldür Güldür Show’un kadrosuna yeni isim olarak senin katılmanı teklif ediyorlar” dedi. 2 gün sonra BKM ile el şıkıştık. 13 gün sonra Harbiye Açıkhava Tiyatrosunda 4.500 kişiye ilk bölümü çekeceğimizi ve ‘Güldür Güldür Show’un bu sezon canlı yayınlanacağını öğrenince biraz düşünmedim değil. Ama ben zoru severim. Zor olacak ki güzel olsun.

Sadece izleyiciyken en çok güldüğünüz ‘Güldür Güldür Show’ karakteri hangisiydi?

Zor bir soru çünkü ‘Güldür Güldür Show’ ekibi Şampiyonlar Ligi gibi, her oyuncu birbirinden kıymetli. İlle de soruyorsanız; ‘Eşofmanlı Şevket Hoca’ skeçlerine ve Çağlar Çorumlu’ya çok gülüyorum. Rüştü Onur Atilla ve Onur Buldu’nun oyunculuklarını izlerken çok eğleniyorum. Alper Kul’un benim için ayrı bir yeri var. Ben de kendisi gibi Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı’ndan mezun oldum. Öğrencilik yıllarımdan beri dikkatle izlediğim üst sınıflarımdandır.

Ömür boyunca ‘Güldür Güldür Show’ devam etse oynar mısınız?

İnşallah. ‘Güldür Güldür Show’ bir okula dönüşmüş. Bu misyonunu ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’ ile bir ömür boyuna yayabileceğini de gösterdi.

'Ekip içi uyum en iyi özelliğimiz'

Yıllardır başarıyla süren bir işin parçası olmak nasıl bir duygu?

Bu başarının sırrı sizce nedir? Harika takım arkadaşlarıyla, her zerresine kadar aile gibi olan bir ekiple ‘başarılı’ sıfatına layık olmak inanılmaz derecede mutluluk verici. Bence sırrımız ekip içi uyum. Ki bu bence bizim en iyi özelliğimiz.

Geçen hafta canlı yayınla sevenlerinizin karşısına çıktınız. Nasıl tepkiler geldi?

Her hafta BKM’ye gelen 700 küsur kişinin karşısında oynamak zaten heyecan vericiydi. Bir de şimdi bu kadar kişinin üzerine bizi canlı canlı seyreden, anımızı paylaşan milyonların olduğunu bilmek bu heyecanı doruklara ulaştırıyor. Ve canlı yayına geçmemize gelen yorumlar hep olumlu ve daha samimi olduğumuz yönünde.

Canlı yayının zorlayan kısımları nelerdi? Nasıl bir avantaj sağladı?

Zorlayan kısmı biraz daha artan heyecan olabilir. Avantaj olaraksa söyleyebileceğim şey orada ne yapıyorsak anında milyonlara ulaşıyor. Sosyal medyadan anında gelen yorumlar bizi daha da motive ediyor bir sonraki skeçe. Hiç olmazsa kendi adıma bunu söyleyebilirim.