Dünya Güzelleri Yola Çıktı!

Güncelleme: 12 Mayıs 2017 Cuma, 11:45:20

“Dünya Güzellerim” isimli gezi & show programı için bir araya gelen; Banu Alkan, Burcu Esmersoy, Safiye Soyman ve Bülent Ersoy yola çıktılar.

 İddialı bir ekip çalışmasıyla hazırlanan ve yaz sezonunda Show TV ekranlarında yayınlanacak olan “Dünya Güzellerim” isimli realty show için bir araya gelen; Türk sinemasının Afroditi Banu Alkan, Türk Sanat Müziği’nin ünlü ismi Safiye Soyman, televizyonların vazgeçilmez yıldızı Burcu Esmersoy ve Türkiye’nin Divası Bülent Ersoy Hindistan’a doğru yola çıktı!


4 ünlü isim; 45 gün boyunca Hindistan, Nepal ve Vietnam’a giderek bambaşka kültürlere sahip üç ülkenin gelenek ve göreneklerine göre yaşayacak, gerek çok eğlenecek gerek anlaşmazlıklara düşerek yaz aylarında muhteşem bir geziyi evlerinize getirecekler.


Çekimleri Hindistan’da başlayan “Dünya Güzellerim”in yapımcılığını Bloom Medya, yönetmenliğini ise Mustafa Kotan yapıyor.

 

 

40 BAVULLA YOLA ÇIKTI!
Uçağın kalkmasına 1 saat kala havalimanına giriş yapan Diva Bülent Ersoy, yerlere kadar uzanan siyah kıyafeti ve gülen yüzüyle göz kamaştırdı. 40 adet bavulla yola çıkan Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Ersoy’un, bavulları saatler öncesinden havalimanına getirildi.

 

15 BAVULLA YOLA ÇIKTI!
Mor renkli elbisesi ve takılarıyla dikkat çeken Safiye Soyman, 15 bavulla yol çıktı. Soyman’ın, bavullarına da mor renkli kurdeleler taktığı gözlerden kaçmadı.


5 BAVULLA YOLA ÇIKTILAR!
Altın rengi pullu yeleği ile göz dolduran Afrodit Banu Alkan, 5 bavulla yola çıktı.


Spor şıklığıyla dikkat çeken sevilen sunucu Burcu Esmersoy da 5 bavulla yola çıktı.