Güldür Güldür Show 136. Bölüm Fragmanı

Eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show, birbirinden renkli ve eğlenceli skeçler yine herkesi kahkahaya boğacak... Güldür Güldür Show sahnesine bu hafta usta müzisyen Doğan Canku konuk oluyor.

 

Evlenmelerindeki tek engel “ev sahibi olmak” olan Bilal ve Aysel çiftine sahtekar Emlakçı Mesut yardımcı olabilecek mi? Emlakçı Mesut, yeğeni ve aynı zamanda çırağı Mustafa ile evi satabilmek için hangi yollara başvuracaklar?

 

Sevgilisi Mehtap’ın zaman kavramına güvenmeyen İsmail Mehtap’ın kozmetik alışverişini yapmak isterse neler yaşanır? Bahadır ve Hamza’nın uzun süredir kozmetikçide bekleme sebepleri ne?

 

Kızı Yeter’in evleneceği adamı seçme işi Şevket’e kalırsa neler olur? Damat adayları İbrahim ve Fikri kayınpederleri Şevketi etkilemek için neler yapacaklar? Damat adayı Genel Cerrah İbo ile damat adayı Saç Tasarım Uzmanı Fikri arasında kalan Şevket seçimini kimden yana kullanacak?

 

Sevgilisi Yeter’i ve Kuzeni Fikri’yi,  aşkın ve yalnızlığın ünlü Şairi Mesut’un şiir dinletisine getiren Bilal’i hangi sürpriz bekliyor?  Bilal ve Mesut’un arasındaki rekabetin sebebi ne?

 

Hepsi bu hafta Güldür Güldür Show'da..