Güldür Güldür Show 146. Bölüm Fragmanı

Konağın hanımı Aysel Sultan yeni damadı Şevket’i tanıyınca tepkisi ne olacak? Şevket ve Aysel hangi konularda birbirleriyle didişecekler? Şevket’in gözü parada mı aşkta mı?

Çalışanlarının gerçek yüzünü görmek isteyen patron Mesut kılık değiştirerek onların arasına sızıyor! Çalışanlarıyla neler yaşayacak? Çalışanları Mesut hakkında ne düşünüyor?

İnsanlar aleminde bu hafta İbrahim ve İsmail’in Cumartesi gecesi hayatlarını inceledik! 26 haftadır bir umutla gece dışarı çıkan arkadaşlarımız bakalım bu sefer kızları etkilemeyi başarabilecekler mi?


Misafirlerini durmaksızın şaşırtan program Ünlüleri Tanıyalım’da bu haftaki konuk Atiye! Moderatör Mesut ve stüdyo konukları Mustafa, Bahadır Bey, Siz Bey, Siz Bayan ve Son Bey bakalım hangi sorularla Atiye’yi köşeye sıkıştıracaklar? Atiye sorular karşında ne kadar dayanabilecek?


Bilal ve Bahadır kuzusu bu sefer Gülşen’i istemek için nasıl bir macera yaşayacaklar? Oğlu yüzünden sürekli başı derde giren Bilal, Gülşen’in bir hayalet olduğunu görünce ne tepki verecek?