Kremalı Patates

Nursel Ergin bugün, Şef Özhan Us ile birlikte kremalı patates tarifinin yapımını gösterdi.

Malzemeler;
3 adet tatlı patates 
1 paket krema
1 su bardağı süt
1 su bardağı rendelenmiş sepet peyniri
3 diş sarımsak 
2 dal taze fesleğen 
2 adet füme dana eti
1 yemek kaşığı zeytinyağı 
Karabiber 
Tuz
Tatlı patatesleri soyun, 2'ye bölün ve kağıt inceliğinde dilimleyin. 
Karıştırma kabına krema ve süt koyup dilimlediğiniz patatesleri, sarımsağı, taze fesleğen, gelişigüzel doğradığınız füme dana etini, karabiber ,zeytinyağı ekleyip harmanlayın. Cam fırın kabına yayın. 
Önceden ısıttığınız 180 derece fırında pişirin. Fırından çıkarmadan önce rendelediğiniz peynirleri serpin ve peynirler eriyecek kadar pişirin. Afiyet olsun.