Süt Reçelli Brownie

Nursel'in Evi'nde Süt Reçelli Brownie tarifi ile lezzetli dakikalar yaşandı

Malzemeler;

4 yemek kaşığı tereyağı 

1 su bardağı toz şeker 

2 yumurta 300 gr bitter çikolata 

1 su bardağı un 

1 paket vanilya 

1 çay kaşığı tuz 

1 çay kaşığı Kabartma tozu 

Arası İçin;

350 ml süt reçeli

200 gr Hindistan cevizi 

Üzeri için;

120 gr bitter çikolata 100 gr krema Bitter çikolatanızı benmari usulü eritin. Oda sıcaklığında tereyağı, şeker, un, kabartma tozu, tuz, vanilya ve yumurta ekleyip iyice çırpın. Kalıbınıza yerleştirin. 175 derece fırında 25 dakika pişirin. Süt reçelini toz Hindistan cevizi ile karıştırın. Üzeri için; çikolatanızı benmari usulü eritin, ılıdıktan sonra üzerine süt kremasını ekleyip iyice karıştırın. Fırından çıkardığınız kekiniz ılıdıktan sonra üzerine önce hindistan cevizli süt kremasını sonra çikolatalı kremayı sürüp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.