Yuvalama Çorbası

500 gr dana kuşbaşı
1,5 su bardağı haşlanmış nohut
500 gr süzme yoğurt
2 yemek kaşığı un1 yumurtaTuz

Köftesi için;
1,5 su bardağı kırık pirinç
1 adet kuru soğan
500 gr dana kıyma
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı irmikTuzKarabiber
Üzeri için;
2 yemek kaşığı tereyağı
Nane


Etlerinizi düdüklü tencerede pişirin. Pişen etleri çıkarın. Etsuyunu başka bir tencereye alın. Kırık pirinçleri kaynar suda 45 dakika bekletin, süzün ve bir bez üzerine serip kurumasını bekleyin. Robotta çekip un haline getirin. Yoğurma kabına, un haline getirilen kırık pirinç, kıyma, robottan geçirdiğiniz kuru soğan, irmik, tuz, karabiber ve un ekleyerek yoğurun. Dinlenen hamurdan bezelye veya nohut büyüklüğünde parçalar kopartın,Elinizi sıvı yağ ile ıslatıp bu parçaları küçük köfteler haline getirmek için yuvarlayın,Hazırladığınız bu köfteleri bir tarafta bekletin.
Kaynayan etsuyunda misket köfteleri pişirin. Tuz ekleyin. Köfteler haşlanırken geniş bir kapta yoğurdu su ile inceltin,İçine unu ve yumurtayı koyup iyice çırpın,Kaynayan çorbanın suyundan 1-2 kepçe alın yoğurdu ılıtın,Sonra bu yoğurtlu  karışımı yavaş yavaş çorbaya ilave edip karıştırın,En son etleri ve nohutları koyup 1-2 taşım kaynatın.
Üzerine tereyağlı nane gezdirerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun

Yemek kokusunun eksik olmayacağı Nursel Ergin’in yeni evinde dekorasyondan güzellik sırlarına, ev ve bahçe bakımından uzman konuklara kadar eve ve kadınlara dair her şey ele alınıyor. Programda her gün Nursel’in Takvimi ile günün yemekleri, ismi, videosu ve fotoğrafı paylaşılıyor.