Güldür Güldür Show 355. Bölüm Fotoğrafları

Sadece komik özellikleri olan süper kötüler Mustafa, Nazlı, Bahadır ve Hüseyin banka soygunundadır ve Feride’yi esir almışlardır. Polis olan Paşa ve Sadık mevzuat gereği hiçbir şey yapamaz ve süper kahraman grubu İbrahim, İsmail, Hayati ve Ozan’ı çağırır. 

Süper kahramanlar birbirlerine hiçbir şey yapamaz. Sonunda çocuğunun doğum gününe geç kalan Paşa iki grubu da çocuğunun doğum gününe para karşılığı gelmeye ikna eder.

Hayati ve Nazlı’nın televizyonları bozulur. Hayati anteni kontrol etmek için evden çıktığında  tamirci kılığında eve gelen Mustafa televizyonu çalar. 

Çift hırsızın peşinden gitmeye çalışırken sürekli sahte nedenlerle gelen hırsızlar tarafından evleri soyulur. Sahte polis tarafından da soyulup her şeyini kaybeden Hayati ve Nazlı gerçekleri anlatmak isterken tutuklanırlar.

İsmail şirketteki ilk günü olan Çiçek’ e yardımcı olmak amacıyla beraber yemek randevusu ayarlar. Bu durumu arkadaşları Fikri ve Ozan, eşini aldattığı şeklinde yorumlar.

Bu yüzden kendini sorgulayan İsmail eşi Yeter’e bunu söylemekte zorlanır ve yalan söyler. Sonunda İsmail randevudan bahsetse de başta yalan söylediği için Yeter’le arası bozulur.

Ülkenin en sıradışı insanlarını konuk eden ‘ SIRA DIŞI’ programının ilk konuğu sürekli mutsuz olan Fikri, ikincisi yıllardır ‘temizlik imandandır’ı ‘temizlik israftandır’ olarak anlayıp duş almayan Paşa ve eşi Jale’dir. 

Son olarak kumarbaz aile İsmail, Burcu ve oğulları Bahadır konuk olurlar. 

Uzun süredir sosyalleşemeyen Nazlı ve İsmail, yeni tanıştıkları Fikri ve Feride, İbrahim ve Çiçek çiftleriyle buluşur. Çiftler aşırı toksik ilişki içerisindedir. 

Aşklarını taze tutmak için neler yaptıklarını anlatırlar. Bu sohbete daha fazla dayanamayan İsmail Nazlı’yla beraber ortamdan ayrılır. 

Mesut arkadaşlarının çok sevdiği, muhabbeti aşırı saran ve iyi bir çevresi olan örnek bir arkadaştır.

Bir gün gelir ve arkadaşlığını artık aylık premium paketiyle satar, para vermeyenlerle ile kısıtlı bir şekilde muhabbet edeceğini söyler. Başlangıçta Burcu ve İbrahim kabul eder para öderler fakat Hüseyin bu durumu kabul etmez.

Genç kalmak isteyen Hayati, dede olmanın insanı yaşlandıran ve ömrün son adımı olduğunu düşündürdüğü için dede olmak istemez.

Ancak kızı Çiçek hamiledir. Bu mutlu haberi alan Hayati başlangıçta kabul etmeyip fenalaşır fakat sonra yaşlı konuşmaları ve hareketleri yapıp durumu kabul eder.