Bulguru yıkayıp kaynayan suya bırakın. Yemeklik doğradığınız soğanları, mercimeği, küp doğradığımız patatesleri, kabakları, havuçları, kereviz saplarını, ıspanakları ilave edin. Ekmeği için;Karıştırma kabına un, instant maya, toz şeker ve azar azar su ilave ederek yoğuruyoruz. Yağladığınız ısıya dayanaklı cam fırın tepsinize hafif yayarak yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin. Fırından çıkartıp soğuttuğunuz ekmeğinizin içine çorbanızı ve üzerine tereyağ- sıvıyağ eritip domates salçası, tuz, karabiber, naneli sosunuzu gezdirip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.