Lahanaları yaprak yaprak ayırıp tuzlu sıcak suda 2 dk kadar haşlayıp soğuk suya bırakın ve süzün. Bulguru yıkayıp, süzün. Zeytinyağı eklediğiniz tavanızda sırasıyla rendelediğiniz soğanları ve salçaları kavurun. Karıştırma kabına rendelediğiniz haşlanmış patatesleri, bulgurları, kuru reyhan, tuz, kavurduğunuz salçalı soğanı ekleyip iyice yoğurun. Haşlanan beyaz lahanayı parçalara ayıralım ve hazırladığımız iç harcı beyaz lahanaların üzerine koyalım ve saralım. Tepsiye dizelim. Önceden ısıttığınız 180 derece fırında pişirin. Üzeri için; tavanızda tereyağı ve sıvıyağ kızdırıp fırından çıkan sarmaların üzerine gezdirin. Afiyet olsun.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.