kabartma tozu, tuz ve azar azar su ekleyip iyice yoğurun. Dinlendirin. Yemeklik doğradığınız soğanları sıvıyağ eklediğiniz tavanızda pembeleşene kadar kavurun. Küp küp doğradığımız pastırmaları, doğradığınız ıspanakları, baharatları ilave edip karıştırın ve fazla pişirmeden ocaktan alıp soğutun. Hamurunuzu 4 bezeye ayırıp merdane ile açın. Süt, sıvıyağ, yumurta karışımını yufkanın üzerine sürün. Yufkayı 4 kenarından ince katlayıp 4 dilim olucak şekilde kesin. Her dilimin içine harcınızı koyup zarf şeklinde kapatın. Böreklerin üzerine yumurta sarısı sürüp çörekotu ile süsleyip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Afiyet olsun.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.