Nursel Ergin bugün mutfaktaki konuğu Özbekistanlı Gül Ergen ile Özbek Mantısı yapımını gösterdi.
Malzemeler;
Hamuru için;
500 gram un
3 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı tuz
Aldığı kadar su
Bal kabaklı harcı için;
200 gram bal kabağı
3 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı toz şeker
Biberiye
Zıra (kimyon)
1 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
Patatesli harcı için;
3 adet patates
50 gram kuyruk yağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Kırmızı toz biber
Kişniş
Etli Harcı için;
500 gram satır arası et
Sunumu için;
Sarımsaklı yoğurt
1 adet kuru soğan
Maydanoz
Taze reyhan
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.