Karıştırma kabına un, yumurta, tuz ve aldığı kadar su ekleyip iyice yoğurun. 2 bezeye ayırın ve üzerini kapatıp dinlendirin.
İç harcı İçin rendelediğiniz soğan, kıyma, tuz ve karabiberi iyice yoğurun. Tezgahınıza un serpin ve ve oklava yardımıyla açın. Hamurunuzdan kareler kesin. Ortalarına iç harcınızdan koyup üçten kapatıp uçlarını birleştirin. Kaynayan tuzlu suya mantılarınızı atın ve haşlayın , süzün. Sunum tabağına aldığınız mantılarınızın üzerine süzme yoğurt ve tereyağında kızdırdığınız biber salçasını koyup servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.