Nursel Ergin, mutfaktaki konuğu Nilüfer Eldemir ile Kafesli Pilav yaptı.
Malzemeler;
2 su bardağı bulgur
6 su bardağı su
5 adet kırmızı biber
2 adet yeşil biber
1 adet havuç
1 çay bardağı haşlanmış bezelye
1 çay bardağı haşlanmış mısır
1 çay bardağı Biber salçası
Yarım paket margarin
1 çay bardağı badem
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber
Hamuru için;
2 yumurta
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Bir tutam tuz
Aldığı kadar un
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.