Taze fasulyeleriyıkayıp ayıklayalım ve orta kalınlıkta doğrayıp tencereye alalım. Üzerine 1 tatlı kaşığı tuz serpelim. Sonra fasulyelerin çok az üzerini geçecek şekilde su ilave edip fasulyeler yumuşayana kadar haşlayalım. Haşlanan fasulyelerin suyu kalırsa süzgece alıp suyunu süzdürelim ve soğumaya bırakalım. Bir kaba haşladığımız fasulyeleri, yumurtayı, mısır ununu, tuz, karabiber ve pul biberi ilave edip iyice harmanlayalım. Geniş bir tavayı sıvı yağı ile hafif yağlayalım ve ısıtalım. Fasulyeli harcı üzerine döküp eşit şekilde tavaya döşeyelim.Harcı ince döşemeye özen gösterelim. Kalın döşerseniz içi iyi pişmez. Mısır unlu fasulye tavamızı arkalı önlü pişirelim. Afiyet olsun.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.