55 saniyede İskelep

Nursel'in Evi'nde günün konuğu Şef Rüzgar Sünbül sizler için 55 saniyede İskelep tarifini gösterdi.

 

Malzemeler;

1 adet levrek

1 adet çipura

1 adet kırmızı biber 

1 adet havuç 

1 adet lime limon 

3 yemek kaşığı badem

1 adet yeşil elma 

1 çay bardağı kuru erik

Kaya tuzu

Tarçın

Zeytinyağı

Temizlenmiş balıkları ortadan 2 ye ayırın, açın. Balıklarınızı 2 tane aynı boy yağlı kağıda ayrı ayrı koyun. İyice açtığınız balıklarınızın üzerine incecik dilimlediğiniz havuç, kırmızı biber, lime limon, badem, yeşil elma, kuru erik, defne yaprağı dizip, tarçın , kaya tuzu ve zeytinyağı serpin ve yağlı kağıdınızı kapatın.

Döküm tavaya balıklarınızı koyup kısık ateşte 10-15 dk bir tarafı 10-15 dakika diğer tarafını pişirin. Afiyet olsun.