Nursel Ergin bugün, Kuru Bamya Çorbası tarifinin yapımını gösterdi.
Malzemeler;
200 gr kuru bamya
500 gr küçük doğranmış kuzu kuşbaşı
2 adet kuru soğan
2 adet limon
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı;
Tencerimize sıvı yağ, et, soğan, domates ve biber salçası, kuru bamya, su, tuz, karabiber atıp pişiriyoruz.
Sonra üstüne limon suyu ekleyip sunuma hazırlıyoruz.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.