Nane Karnabaharı ayıklayın, yıkayın ve tencereye alın. Üzerine su, limon suyu ve tuz ilave ederek yumuşayıncaya kadar haşlayın.* Haşlanan karnabaharı süzün ve soğuması için süzgeçte bırakın.
Soğuyup tamamen süzülen karnabaharı derin bir kaba alın. Üzerine ince dilimlediğiniz maydanoz, dereotu, taze soğan, rendelenmiş kaşar peyniri, yumurta, tuz, pulbiber, kimyon, karabiberi ve aldığı kadar un ekleyip ezerek karıştırın.
Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine harçtan parçalara koparıp köfte haline getirin ve dizin. * Önceden ısıttığınız 180 derece fırında pişirin.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.