Nursel Ergin kendi seçtiği lezzetli yemeklerden Dondurmalı İrmik Helvası tarifini verdi.
Malzemeler;
500 gr irmik helvası
4 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı dolmalık fıstık
Şerbeti için;
2 su bardağı süt
1 su bardağı su
2 su bardağı toz şeker
Sunumu için;
Kaymaklı dondurma
Tenceremize toz şeker, süt koyup karıştırıyoruz.
Diğer tenceremize tereyağı, irmik, dolmalık fıstık atıp kızaerttıktan sonra sütümüzü ekleyip sunuma hazrılıyoruz. Afiyet olsun.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.