Dünya Güzellerim Tatilde'nin 1. Bölümünde neler olacak?

Güncelleme: 03 Temmuz 2024 Çarşamba, 11:22:45

Dünya Güzellerim Tatilde’de ilk bölüm Diva Bülent Ersoy yönetici oluyor. Odasını beğenmeyen Safiye Soyman’ın tepkisi ve Banu Alkan’ın odasını basması ise unutulmayacak anlara sahne olacak.

‘Dünya Güzellerim Tatilde’de ünlü isimler kapanmak üzere olan bir oteli yeniden hayata döndürmek için görev başına geçiyor. Oteli müşteriler ile doldurmak için tüm imkanlarını kullanmaya hazır olan Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Seray Sever her hafta kendilerine verilen görevleri başarıyla tamamlamak için tatlı bir rekabete giriyor.

Her hafta görevlerin dağıtılacağı Dünya Güzellerim Tatilde’de ilk bölüm Diva Bülent Ersoy yönetici oluyor. Odasını beğenmeyen Safiye Soyman’ın tepkisi ve Banu Alkan’ın odasını basması ise unutulmayacak anlara sahne olacak.


Temizlik sorumlusu Banu Alkan, temizlik malzemesi yerine ne aldı? Bu duruma otel müdürü Bülent Ersoy’un tepkisi olacak mı? Safiye Soyman’ın flyboard macerası herkesi güldürürken sporcu otel misafiri Bülent Ersoy’la birlikte şınav çekebilecek mi?


‘Dünya Güzellerim Tatilde’de bölüm sonunda verilecek puanlar ile bir sonraki haftanın otel müdürü belli olacak.

Dünya Güzellerim Tatilde ilk bölümüyle yarın 20.00'de Show TV'de.