Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'in 198. Bölümünde; Pelin Karahan, Katmerci Ömer Aksu ile Katmer Hamurundan Kıymalı Börek yapımını gösterdi.
Malzemeler;
Hamuru İçin;
500 gr un
1 tatlı kaşığı tuz
aldığı kadar su
İç Harcı İçin;
750 gr dana kıyma
5 adet kuru soğan
3 adet kapya biber
150-200 gr ceviz içi
1 çay bardağı ayçiçek yapı
1 tatlı kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay bardağı ayçiçek yağı
Hamurları Yağlamak İçin;
1 su bardağı ayçiçek yağı
1 su bardağı sade yağ
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.