Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 908. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 908. Bölümünde; 22 Ağustos'ta Diyarbakır, Tavşantepe mahallesinde 8 yaşındaki Narin Güran kayboldu. Kur'an kursuna gitmek için evden çıkan Narin'den haber alınamadı. Narin 6 gündür aranıyor. Canlı yayında Jandarma ekiplerinin arama çalışması yaptığı anlar görüldü. Narin'in eve geldiği yol üzerinde arama yapıldı. 

Narin'in en son görüldüğü yerin kamera kayıtları canlı yayında gösterildi. 6 gündür kayıp olan Narin'in annesi canlı yayına bağlandı. Evladı Narin'in üzüntüsünü yaşayan dertli anneye Didem Arslan Yılmaz destek oldu. Jandarma ekiplerine ve arayan herkese teşekkürlerini iletti. 

Didem Arslan Yılmaz, Mustafa ile ilgili şok eden bilgiyi açıkladı. Mustafa'nin hastanedeki Recep'i aradığı ortaya çıktı. Ayrıca Mustafa'nın, Vazgeçme ekibine şok eden tepkilerde bulunduğu görüldü. 

Zonguldak Ereğli'ye bağlı Dedeler köyünde yaşayan de demir çelik fabrikasında işçi olarak çalışan Burhan Karakuş'ün ölümü üzerine eşi Sevgi Karakuş, cinayetin aydınlatılması için Vazgeçme'ye başvurdu. Stüdyoda büyük yüzleşme yaşandı. Gamze ve Sevgi canlı yayında yüzleştiler. 

Kendinden 11 yaş küçük Emrullah'la kaçan Maria nerede? Kızı ile birlikte canlı yayına katılan dertli baba canlı yayında içinden geçenleri anlattı. Emrullah'ın babası canlı yayına katıldı ve söyledikleri stüdyoda ses getirdi. 

ÖNE ÇIKANLAR