Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 919. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 919. Bölümünde; Türkiye'nin günlerce umutla haber beklediği Narin'den 19 gün sonra acı haber geldi. Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldı. İtirafçının şoke eden ifadesi ekranlara gelmişti. Vazgeçme ekibi, itirafçı Nevzat'ın evinin olduğu yere gitti. Narin dosyası ile ilgili son gelişmeler aktarıldı. 

Isparta'da yaşayan Şükür Türkan 10 yıl önce kayıplara karıştı. Annesi Fatma, Şükür Türkan'ın başına gelenlerin ortaya çıkması için Vazgeçme'ye başvurmuştu. Şükür Türkan'ın kaybından 10 yıl sonra ortaya bir gizemli not çıktı. Vazgeçme ekibi notun bulunduğu bölgeye gitti. Bu gizemli not, 10 yıllık sırrı çözecek mi?

Urfa'dan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme stüdyosuna bağlanıldı. Gelişmeler hakkında önemli bilgiler verildi. Hatice'nin nerede olduğu hakkındaki bilgiler kafalarda soru işareti oluşturdu. 

Ankara'da yaşayan Besrai Hanım ve oğlu Mertcan, 3 aydır kayıp olan ailenin küçük kızı 19 yaşındaki Buse'yi aramak için Vazgeçme'ye başvurmuşlardı. Buse, annesi ve abisi ile stüdyoda yüzleşti. Stüdyoda tartıştılar. Buse'nin annesinin şoke eden nişan görüntüsü ekranlara geldi. 

ÖNE ÇIKANLAR