Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu 265. Bölümünde; Turgay Başyayla Uşak’daki Lezzet Yolculuğuna Merkez ilçesine bağlı Şükraniye köyünden başlayarak devam ediyor. Coşkulu köy halkı tarafından davul, zurna ve folklor ekibiyle karşılanıyor. Kazanda keşkek, kazanda alaca tene, gili gili, kapama, kaymak yağlı hindi anlatılıyor. Köyün hanımları sac üzerinde gözleme, katmer yapıyor. Turgay Başyayla Uşak’ın tarihi çarşılarını geziyor. Ebem köfte, cepleme ve demir tatlısının sırları ekrana geliyor. Bıldırcınlı kuzu dolması, çömlek kebabının püf noktaları anlatılıyor. Lezzet Yolculuğu son durağında dev küp kebabı, tuzda kaburga dolması, kuzu çevirme yapılıyor. Müzik ekibinin yöresel türküleri eşliğinde sunuluyor.