Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu 271. Bölümünde; Turgay Başyayla, Gaziantep’deki lezzet yolculuğuna ara vermeden devam ediyor. Çarşıları gezim el sanatlarını anlatıyor, ardından Gaziantep merkezde Mehmet Ali usta ile damakları çatlatacak 3 nefis tarifi izleyicisiyle buluşturuyor; ekşili taraklık, yuvalama ve fıstıklı Antep kebabı. Gaziantep’in meşhur katmeri ve kahkesinin tarifini veren Turgay Başyayla’nın keyifli yolculuğu devam ediyor. Gaziantep’de anlatılacak yemekler asla bitmiyor; bu keyifli yolculuğa Turgay Başyayla küşleme, yağlı parça ve simit kebabı ile devam ediyor. Dillere destan Gaziantep baklavasını anlatıp yolculuğa devam ediyoruz. Meşhur Gaziantep lahmacunu, tepsi kebabı ve borani tarifini veren Turgay Başyayla meşk ekibinin yöresel türküleri eşliğinde çiğ köfte tarifi verip, Gaziantep’deki lezzet yolculuğunu sonlandırıyor.